Los Pokémon en occitan #1

En plen, encara, dins la furia « Pokémon GO« , me soi avisat que los noms d’aquelas bestiòtas èran clafits de jòcs, de mots-valisas, de referéncias a la pop-culture coma a un foclòr mai o mens loganh. Me soi doncas amusat a lor cercar e a lor trobar de noms en occitan e a ne far un postèr, de bon estampar o trasmetre (picatz per o veire en bèl). Fasetz virar a vòstres calandrons, mai als adultes. Jòc suplementari pels valents : tornar trobar l’etimologia en fonccion del nom que donèri !

Pokemon Occitan Primièra Generacion

0 Responses to Los Pokémon en occitan #1

  1. Pingback: Sei sos Xubuntu – Rapieta

  2. Pingback: Etimologia daus Pokémon #1 | Lo Pais Polit daus Potonors

  3. Pingback: Los Pokémon en occitan #2 | Lo Pais Polit daus Potonors

  4. Pingback: Les Pokémon en occitan #3… per de liceans ! | Lo Pais Polit daus Potonors

Laisser un commentaire